Festa 10è aniverari de la revista Lo Mussol

   

 

El dia 23 de setembre del 2006, vam celebrar el 10è aniversari de la revista Lo Mussol.
Aquí podeu trobar un recull de fotografies d'aquell dia com també el discurs de benvinguda.

 

e   Estimats amics i amigues; Molt bones tardes.

No us podeu imaginar quina és la nostra satisfacció  el poder estar acompanyats de tots valtros en una data tan assenyalada com   la del desè  aniversari de la revista , de la nostra  revista  Lo Mussol.

No direm que no ens pensàvem pas arribar  tan  lluny perquè  diríem mentida, ja que des de sempre hem treballat amb moltes ganes i no per celebrar 10 anys precisament, si nó per poder passar a la historia del nostre estimat poble,  com una revista  que vam començar a fer un grup  ben diferent de voluntaris, i  que sense saber res de res, ens vam posar davant d’un gran projecte com aquest. Des de llavors  han passat moltes persones per la redacció, però totes hem tingut una cosa en comú que es diu IL·LUSIÓ per el futur.

Ens agradaria  molt que l’alegria  que sentim  fos extensible a tots valtros que sou precisament els que heu fet durant tots aquests anys la revista amb les vostres aportacions, naltros ens hem dedicat a plasmar-ho  en un tros de paper que poc a poc a anat agafant  cos en veure la confiança que heu depositant en ella.

També voldríem tindre, no un petit si no un gran record per totes les persones (col·laboradors, lectors, subscriptors, etc) que ens han  anat deixant duran aquests anys. Moltes gràcies per el seu bon fer i per la seva ajuda.

Sense més preàmbuls us convidem a passar una vetllada que esperem que sigui  per recordar o al menys ho intentarem.

Desitgem que tot el que em preparat sigui del vostre gust  i també que sapigueu  disculpar-nos  per les mancances  que segur podrem solucionar de cara el proper vintè aniversari.